Πληρωμές

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

Αντικαταβολή

  • Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2.00€.
    H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ . Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία.

 

Κάρτα

  • Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένη σας κάρτας Visa, MasterCard, Maestro και Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

3 Ατοκες Δόσεις

  • Εξόφληση παραγγελιών σε 3 άτοκες δόσεις.

 

 

Pay Pal

  • OnLine πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

 

 

Τράπεζα

  • Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το όνομα σας.

Τράπεζα Πειραιώς

ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ ΣΙΑ ΕΕ

GR9501710430006043040030754

Τράπεζα Εθνική

ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κ ΣΙΑ ΕΕ

GR5401100790000007900453734

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παραπάνω λογαριασμό της εταιρίας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το pharmakinisis.gr . Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

 

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.