Μαλλιά, έξι συμβουλές για να αποκτήσεις άμεσα όγκο !

Μαλλιά, έξι συμβουλές για να αποκτήσεις άμεσα όγκο !

Κομμωτές μοιράζονται τις καλύτερες συμβουλές τους για τη μεγιστοποίηση του όγκου των μαλλιών σου.

Το να αποκτήσεις μια λαμπερά, γεμάτα μαλλιά μπορεί να φαίνεται εντελώς αδύνατο – ιδιαίτερα αν έχεις λεπτά, αραιά μαλλιά – αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορείς να δοκιμάσεις για να αυξήσεις αμέσως τον όγκο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να εκπλαγείς με το πόσο όγκο μπορείς να δημιουργήσεις. Από χτενίσματα που αυξάνουν τον όγκο μέχρι καινοτόμα προϊόντα styling έως τεχνικές στεγνώματος με πιστολάκι που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πιο γεμάτα, επαγγελματίες κομμωτές μοιράζονται τις αγαπημένες τους συμβουλές.

 

Πούδρα υφής

 

Μην υποτιμάς τη δύναμη της πούδρας που δίνει υφή! Αν και χρησιμοποιείται συχνά για καλύτερο κράτημα στα χτενίσματα, αυτό το εύχρηστο προϊόν περιποίησης μαλλιών δημιουργεί επίσης ανόρθωση και όγκο.

Ξεκινώντας από το στέμμα, κράτησε τις ρίζες των μαλλιών σου ψηλά και ψέκασε την πούδρα στη βάση της ρίζας. Επανάλαβε μέχρι να φτάσει η επιθυμητή ποσότητα στα μαλλιά σου και μετά τρίψε απαλά με τα δάχτυλά σου». Μπορείτε να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω ή να τα στυλιζάρεις μετά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η τεχνική σου επιτρέπει να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου.

Μους όγκου

Μαζί με τα προϊόντα που δίνουν υφή, αγόρασε και μια μους όγκου. Εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά και μπορεί να δημιουργήσει αρκετό όγκο. Η μους που δίνει όγκο δημιουργεί αμέσως πιο παχιά πυκνότητα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, ενώ αφήνει στα μαλλιά μια όμορφη λάμψη—ακόμη και για τις πιο λεπτές και φριζαρισμένες ίνες.

Μια glam αλογοουρά

Αυτός είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κάνεις την αλογοουρά σου να μοιάζει σαν να έχεις διπλάσιο όγκο μαλλιών. Πάρε δύο λαστιχάκια και χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο τμήματα οριζόντια – ακριβώς πίσω από τα αυτιά σου. Φτιάξε μια μικρή μισή αλογοουρά στο στέμμα, μετά πάρε το κάτω τμήμα και χώρισε το κάθετα. Τράβηξε και τα δύο τμήματα προς τα πάνω σε μια άλλη μικρή αλογοουρά ακριβώς πάνω από την προηγούμενη. Αυτό κάνει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται δύο φορές πιο γεμάτα. Δημιουργεί επίσης λιγότερη ένταση, κάτι που είναι σημαντικό για λεπτά ή αραιά μαλλιά.

Ξηρό σαμπουάν

Ένα χρωματιστό ξηρό σαμπουάν μπορεί να αντιμετωπίσει τη λεπτή εμφάνιση των μαλλιών σου.
Βούρτσισε και αφράτεψε τα μαλλιά σου, μετά στέγνωσε τα ανάποδα με πιστολάκι και αναποδογύρισε τα. Στη συνέχεια, ψέκασε στο στέμμα του κεφαλιού ακολουθώντας τη χωρίστρα. Αυτό εξαφανίζει κάθε γκρίζα τρίχα ή οποιαδήποτε αραιότητα. Ολοκλήρωσε με την αγαπημένη σου λακ και θα έχεις αμέσως πιο γεμάτα μαλλιά όλη τη νύχτα.

Στέγνωσε ανάποδα

Αυτό το κόλπο λειτουργεί πραγματικά. Στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα χωρίς το ακροφύσιο στο πιστολάκι. Στη συνέχεια, μόλις στεγνώσει η ρίζα, αναποδογύρισε τα μαλλιά και εξομάλυνε τις άκρες με το ακροφύσιο στο πιστολάκι και μια στρογγυλή βούρτσα. Αυτό θα δημιουργήσει μέγιστο όγκο!.

 

 

Source: pronews.gr

No Comments

Post A Comment