Αποστολές

Αποστολές Αθήνα – Ελλάδα:

 

Το pharmakinisis.gr  υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

 

 

Αθήνα

Για αγορές από 49,00 € και άνω και μέχρι 3kg βάρους για Αθήνα (ογκομετρικού ή πραγματικού) η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00 € και μέχρι 3kg βάρους για Αθήνα (ογκομετρικού ή πραγματικού) τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,30 €.

Για παραγγελίες άνω των 3kg (ογκομετρικού ή πραγματικού) για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι στα 0,90€

 

 

Επαρχία

Για αγορές από 49,00 € και άνω και μέχρι 3kg βάρους για αποστολές στην επαρχία (ογκομετρικού ή πραγματικού) η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00 € και μέχρι 3kg βάρους για αποστολές στην επαρχία (ογκομετρικού ή πραγματικού) τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,30 €.

Για παραγγελίες άνω των 3kg (ογκομετρικού ή πραγματικού) για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι στα 1,30€.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 – 3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 – 4 εργάσιμες μέρες.

 

 

Αθήνα – δυνατότητα για express παράδοση

Το pharmakinisis.gr πραγματοποιεί express παραδόσεις εντός της ίδιας μέρας (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση) στην περιοχή πρωτευούσης, με επιπλέον κόστος 3,90€.

Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 3kg η χρέωση είναι 0,90€

 

Το Pharmakinisis παραδίδει και το Σάββατο εντός Αθήνας.

Για τις αποστολές με εντολή Παράδοσης Σάββατο  η επιπλέον χρέωση έως 3 kg είναι 2,30€.

Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 3kg η χρέωση είναι 0,90€

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με επιβεβαιωτικό email για την ορθή καταχώρηση της παραγγελίας σας.

 

 

Για παραλαβή από το φαρμακείο:

Μόλις η συλλογή των προϊόντων σας ολοκληρωθεί, θα λάβετε ενημερωτικό  email  με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. {Δείτε παρακάτω το ωράριο λειτουργίας για την παραλαβή των προϊόντων σας}

Εάν δεν προλάβετε την ίδια ημέρα μην ανησυχείτε! Το φαρμακείο μας θα κρατήσει την παραγγελία σας ενεργή για άλλες επτά εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν, διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 20:00.

 

 

Αντικαταβολή:

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€

Η αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ – Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail info@pharmakinisis.gr ή τηλεφωνικά στο 210 26 29 385, και στο  2169007218 αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας.

Το φαρμακείο μας προς το παρόν παραδίδει εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Πολύ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης και στο εξωτερικό.

 

 

Επιπλέον πληροφορίες:

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.