Πόσος χρόνος απαιτείται για να παραλάβω την παραγγελία μου ;

Αποστολές Ελλάδα

Το pharmakinisis.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας. Για αγορές από 49,00 € και άνω και μέχρι 3kg βάρους για Αθήνα και 2kg βάρους για επαρχία (ογκομετρικού ή πραγματικού)  η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00 € και μέχρι 3kg βάρους για Αθήνα (ογκομετρικού ή πραγματικού) τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 1,70 €.

Για παραγγελίες άνω των 3kg (ογκομετρικού ή πραγματικού) για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι στα 0,90€

Επαρχία

Για αγορές από 49,00 € και άνω και μέχρι 2kg βάρους για αποστολές στην επαρχία (ογκομετρικού ή πραγματικού) η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00 € και μέχρι 2kg βάρους για αποστολές στην επαρχία (ογκομετρικού ή πραγματικού) τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,10 €.

Για παραγγελίες άνω των 2kg (ογκομετρικού ή πραγματικού) για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι στα 1,30€.

Η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα (εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί έως τις 12:00 εργάσιμης ημέρας). Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 - 3 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες μέρες.

Αθήνα - δυνατότητα express  παράδοσης

Το pharmakinisis.gr πραγματοποιεί express παραδόσεις εντός της ίδιας μέρας (μετά από τηλεφωνική συνεννόηση) στην περιοχή πρωτευούσης, με επιπλέον κόστος 3,90€.

Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 3kg η χρέωση είναι 0,90€

Για περισσότερες λεπτομέρειες και έξοδα αποστολής επισκεφτείτε τη σελίδα μας Τρόποι Αποστολής.

Comments are closed.